Hyra mekanisk tjur

Välkommen till Mekanisk tjur .se!

Tjur på kickoffen eller festen
En mekanisk tjur eller ”Bulllride” är ett suveränt sätt att kickstarta er kickoff eller fest. Den mekaniska tjuren är ett alltid lika uppskattat inslag på festen för gammal som ung. Har ni cowboytema på festen kan vi även rekommendera att boka vår cowboy-3-kamp med lassokastning och prickskytte med salongsgevär tillsammans med tjuren (tillägg endast 1000 kr).
Prisexempel tjur på fest: 8000 kr + moms (3 h) inklusive transport, instruktör, rigg/riv.

Mekanisk tjur i gruppaktivitet
Är ni ett större gäng (över 50 pers) så rekommenderar vi vårt koncept ”storfemkamp” där tjuren ofta ingår som en av grenarna. Med detta koncept är alla aktiva under hela aktiviteten och alla får något som passar henne/honom. Exempel på ytterligare grenar: sumofotboll, Segway, gladiator, samarbetsstation, pilbåge etc..
Prisexempel tjur i storfemkamp: 320 kr/person + moms inklusive transport, instruktör, rigg/riv.

Mekanisk tjur på Event
Bullriding ger ert event karaktär och låter alla, barn som vuxna, ta del av en skrattfest som ger minnen för livet. En mekanisk tjur ger en nervkittlande effekt på hela tillställningen.
Prisexempel tjur på publikt event: 7000-9000 + moms (beroende på plats och aktiv tid) inklusive transport, instruktör, rigg/riv.

OBS! Bra att veta är att en mekanisk tjur sedan januari 2012 klassas som tivolianordning och måste besiktigas som sådan. Vår mekaniska tjur är besiktigad och godkänd.

Hyr en mekanisk tjur idag!